OBERTA LA RESERVA D’ENTRADES GRATUÏTES PER AL CONCERT AJORNAT DEL MIG ANY DE SANT JAUME

Mafalda i Prozac Soup actuaran el dissabte 29 de maig a la Plaça de Bous d’Ondara

Ondara, 30.04.21. El Regidor de Festes i Tradicions d’Ondara, Miguel Gomis, ha anunciat que el dissabte 29 de maig se celebraran els concerts de Prozac Soup i de Mafalda, que estaven prevists per al dissabte 23 de gener, emmarcats en la celebració del Mig Any de Sant Jaume 2021, i que es van haver d’ajornar per les restriccions per la pandèmia.

La nova data per a commemorar el Mig Any de Sant Jaume serà el dissabte 29 de maig, amb horari dels concerts a partir de les 19 hores, a la Plaça de Bous d’Ondara. Per motius de seguretat i aforament cal reservar l’entrada a la Casa de Cultura o www.agendaondara.es . Ja està oberta a la web la reserva d’entrades per al concert. L’entrada és gratuïta però cal fer reserva prèvia.

*Regidoria de Festes i Tradicions – Ajuntament d’Ondara *

https://agendaondara.es/evento/10059-prozak-i-mafalda-en-concert-a-ondara

Publicado en Actualitat, Ajuntament.