SINMA ONDARA ADQUIREIX DOS NOUS VEHICLES ECOLÒGICS PER A LA RECOLLIDA SELECTIVA

Els vehicles licitats són un camió satèl·lit (adaptat per a servei porta a porta), i un camió amb bolquet elevador (per a la recolida de mobles, electrodomèstics i voluminosos per a particulars)

Ondara, 29.04.21. L’empresa municipal SINMA Ondara, encarregada de la recollida de fem i neteja viària d’Ondara, ha adquirit dos nous vehicles per a la recollida selectiva de residus, que han sigut presentats hui per l’Alcalde d’Ondara, José Ramiro; el Regidor delegat de SINMA, Francesc Giner, i el gerent de l’empresa municipal, Juan Femenia, en el magatzem del centre de recollida de SINMA, ubicat al carrer Tomás Edison, junt amb alguns dels empleats de l’empresa que utilitzaran aquests vehicles. Es tracta de dos vehicles ecològics, que ja han sigut retolats i que des d’avui mateix estan ja operatius, i en funcionament a partir del 3 de maig.

Aquests dos nous camions, que van ser licitats al desembre i adquirits recentment, permetran modernitzar i ampliar l’actual flota de vehicles de l’empresa municipal, al mateix temps que es contribueix a la preservació de l’entorn i del medi ambient, ja que ambdós vehicles tenen l’etiqueta verda. Segons ha indicat el Regidor delegat de SINMA, Francesc Giner, “amb l’adquisició d’aquests dos vehicles s’implementa significativament l’actual flota de vehicles del servei de recollida i neteja urbana, i es millora el servei que es presta a la ciutadania”. Fins ara, la flota de SINMA estava composta per un total de sis vehicles, tots amb diferents característiques i totalment adequats a les necessitats del servei, però que compten amb una antiguitat mitjana de 17 anys. La compra d’aquests nous vehicles especials s’emmarca en la fase inicial del nou pla d’ampliació i modernització del servei de recollida i neteja urbana de SINMA Ondara, com ha recordat Francesc Giner, i permetrà posar en marxa en breu la cinquena fracció de recollida selectiva de residus, el denominat “contenidor marró” que estarà destinat únicament a residus orgànics.

Els dos nous vehicles adquirits són un camió satèl·lit (totalment adaptat per a servei porta a porta i preparat per a poder accedir a llocs de difícil accés), i un camió amb bolquet elevador (per a l’arreplegada de mobles, electrodomèstics i voluminosos per a particulars). SINMA Ondara recorda als usuaris que aquest servei és totalment gratuït per a particulars telefonant al 965085045 de 7:30 a 13:45 hores, de dilluns a dissabte.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.