AHIR ES VA CELEBRAR LA BEBETA A LA CASA DE CULTURA D’ONDARA

Ondara, 15.04.21. Ahir dimecres 14 d’abril, la Casa Cultura d’Ondara va acollir en la Biblioteca Municipal la Bebeteca; un “Taller de contes” per a nadons amb pares i mares, a càrrec de Sonia Carrió, dirigit a xiquetes i xiquets des dels 12 mesos fins als 2 anys (activitat emmarcada en la programació cultural d’Ondara per al mes d’abril).

La Bebeteca és un espai per acompanyar emocionalment als bebés i compartir experiències a través de la literatura infantil. Amb paraules rimades, cançons i bressols, primers contes i recursos van passar una estona divertida i d’aprenentatge. Va ser una activitat basada en contes senzills, música, jocs per a estimular al bebé en desenvolupament intel·lectual, afectiu ,imaginació… Els bebés van estar acompanyats per un adult, i es va crear un ambient molt participatiu per part dels assistents, els quals havien realitzat la reserva prèvia per a participar en aquesta activitat, que tenia aforament limitat i seguia els protocols de la Casa de Cultura davant del covid-19.

REGIDORIA DE CULTURA * AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, Cultura.