ONDARA ACULL DEMÀ 14 D’ABRIL LA META DE LA PRIMERA ETAPA DE LA 72a VOLTA CICLISTA A LA COMUNITAT VALENCIANA GRAN PREMI BANC SABADELL

Ondara, 13.04.21. Per primera vegada, enguany 2021, Ondara acull una de les etapes de la 72a Volta Ciclista a la Comunitat Valenciana Gran Premi Banc Sabadell, que culminarà la seua primera etapa a Ondara, demà dimecres 14 d’abril. Les restriccions per la pandèmia mundial del coronavirus han obligat a ajornar aquesta Volta a la Comunitat Valenciana Gran Premi Banc Sabadell, que finalment se celebrarà del 14 al 18 d’abril (la seua data de celebració inicialment va ser del 3 al 7 de febrer). Al respecte, la Regidora d’Esports d’Ondara, Mar Chesa, ha recalcat que des de la Regidoria d’Esports es recolza aquesta important cita esportiva, en un any en què des de de l’Ajuntament d’Ondara s’està apostant fermament pel ciclisme com un esport especialment adequat en aquests temps difícils a causa del Covid-19.

Els millors equips del «pelotó» internacional acudiran un any més a les carreteres valencianes i l’inici de la volta passarà demà 14 d’abril en aquesta ocasió també per Ondara, on estarà la meta de la primera etapa de la Volta CV. L’eixida serà a Elx i l’arribada està prevista a Ondara entrant per la carretera des de Dénia a Ondara, sent la meta just abans del col·legi Sanchis Guarner. Aquesta primera etapa de la volta té 166 km i passa per Elx, zona d’interior de la muntanya de la província d’Alacant, Coll de Rates, Parcent, Pedreguer, i la Xara, arribant a Ondara en un esprint de 3 km des de la Xara per la carretera de Dénia a Ondara.

La Volta CV es podrà seguir en directe a través del canal televisiu Eurosport (https://www.eurosport.com/ ) i en les xarxes socials (https://www.vueltacv.com/ ) en streaming. Es prega a les persones que vullguen acudir com a espectadores a presenciar l’arribada dels ciclistes a Ondara que mantinguen les distàncies de seguretat, eviten les aglomeracions i seguisquen les mesures de prevenció davant del covid-19. Per a l’arribada a Ondara se seguirà el protocol que estableix l’organització de la prova.

En matèria de seguretat per a aquesta prova ciclista, des de la Policia Local d’Ondara s’ha informat que amb motiu de la 72 Volta a la Comunitat Valenciana, demà dimecres dia 14 d’abril durant tot el dia, hi hauran restriccions de pas i també diverses zones on es prohibirà l’estacionament en diversos carrers de la població, pel que es prega respecten la senyalització i prenguen itineraris alternatius a la zona del Barri «Caja de Ahorros». La prohibició d’estacionaments afectarà les zones següents:

– Zona Serra de Mariola, prohibit estacionar a partir de les 10.00 hores.

– Zona Botànic Cabanilles, prohibit estacionar a partir de les 10.00 hores.

– Zona Carrer Xàbia, prohibit estacionar a partir de les 6.00 hores.

– Zona Marina Alta (tram des d’Alfatares fins a Lepanto, ambdós costats) des de les 12.00 hores

També s’informa que a partir de migdia, el pas per la CV-7221 (la carretera dels Bombers) romandrà amb restriccions de pas, fins l’arribada a meta (Ondara).

Publicado en Actualitat, Esports.