JA ESTÀ REPARAT EL PAVELLÓ COBERT D’ONDARA

La instal·lació va patir danys en la façana motivats per les fortes ratxes de vent del 22 de gener

Ondara, 12.04.21. El pavelló cobert municipal d’Ondara ja està reparat i a punt per a tornar a ser utilitzat, segons ha anunciat aquest matí el Conseller delegat de SINMA Ondara, Francesc Giner. La setmana passada van culminar els treballs de reparació de les planxes dels laterals i de la coberta del pavelló, així com de les plaques solars d’aigua calenta dels vestidors. El cost ascendeix a quasi 16.000 euros i ha sigut assumit íntegrament per l’assegurança d’aquesta instal·lació esportiva municipal, que està gestionada per l’empresa municipal SINMA Ondara.

Cal recordar que el passat 22 de gener de 2021, les fortes ratxes de vent que es van registrar en la comarca, amb vents de més de 90 km/h, van afectar alguns edificis i instal·lacions d’Ondara, i van causar despreniments i caigudes. Entre els desperfectes a causa del vent, es van desprendre diverses planxes en el pavelló municipal d’Ondara i es van veure afectades també les plaques d’aigua calenta sanitària dels vestidors. Després d’unes setmanes de treball, s’han arreglat els despreniments i col·locat les planxes dels laterals i la façana del pavelló, i les plaques solars.

L’empresa que ha arreglat la façana ha sigut “Kubirom S.L ” i la reparació de les plaques solars, per “Pascual Cardona”. El cost total ha ascendit a 15.777 euros i ha sigut cobert íntegrament per l’assegurança.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.