ONDARA REFORÇA LA PRESÈNCIA POLICIAL AMB LA CAMPANYA “PASQUA SEGURA”

Els diumenges 4 i 11 d’abril, una patrulla de Policia Local d’Ondara controlarà el compliment de les mesures contra la COVID-19 en la zona recreativa del parc públic Segària

Ondara, 31.03.21. L’Ajuntament d’Ondara, a través de la Regidoria de Seguretat Ciutadana, que dirigeix José Ramiro, ha anunciat que dins de la campanya “Pasqua Segura”, la Policia Local d’Ondara duplicarà la seua presència en les zones recreatives del parc públic Segària per a controlar el compliment de les mesures contra la COVID-19.

Segons ha informat José Ramiro, amb aquesta mesura Ondara se suma a la campanya autonòmica de “Pasqua Segura”, destinada a impulsar la conscienciació social de cara els pròxims dies de vacances. Així, a Ondara, durant els Diumenges de Pasqua i de Sant Vicent, es reforçarà la plantilla policial local amb una patrulla més, que estarà destinada al parc públic Segària. El reforç de la Policia Local d’Ondara per als diumenges 4 i 11 d’abril té com a objectiu garantir que es compleixen les mesures de seguretat sanitària davant la COVID-19.

La campanya busca traslladar que és responsabilitat de tots respectar les mesures bàsiques de seguretat: higiene mans, distància, màscara i ventilació, i també recordarà les restriccions establides per a les reunions: quatre persones en espais públics i el nucli familiar en els privats. Respecte d’això cal recordar que el Butlletí Oficial de l’Estat (BOE) va publicar ahir dimarts 30 de març una llei que obliga a portar la màscara en qualsevol espai públic, inclòs qualsevol lloc a l’aire lliure, com en aquest cas una zona recreativa, sense importar la distància a què es trobe la resta de persones.

En aquest sentit, des de l’Ajuntament d’Ondara es reclama a la ciutadania la màxima prudència per a evitar aglomeracions en zones recreatives, com Segària, que solen tindre molta afluència durant els dies de Pasqua, així com per a evitar incendis forestals.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.