ONDARA GAUDEIX DEL TEATRE I DEL CIRC A LA PLAÇA DE BOUS

Dissabte 27 de març es va celebrar el Dia Mundial del Teatre amb una obra de teatre familiar, i ahir diumenge 28 de març “Tempus Màgicus” va delectar a públic de totes les edats amb una mescla de clowns, circ, equilibri, acrobàcia i màgia

Ondara, 29.03.21. La Regidoria de Cultura d’Ondara, dirigida per Raquel Mengual, ha celebrat aquest últim cap de setmana de març dos actes emmarcats en la programació de «La Joia de la cultura» per a fer «cultura segura» en aquests temps de pandèmia, amb actes i activitats en els espais municipals habilitats amb protocols de prevenció del covid-19, com és la Plaça de Bous d’Ondara. Els dos actes tenien l’entrada gratuïta, i calia reservar-la prèviament a la Casa de Cultura o a la web www.agendaondara.es per a més seguretat i control d’aforament.

D’una banda, el dissabte 27 de març, per a commemorar l’efemèride del Dia Mundial del Teatre, es va oferirl’obra de teatre familiar «Detectius en acció» a càrrec de «Floc Teatre» , que va fer gaudir d’allò més al públic. La Regidora de Cultura, Raquel Mengual, va llegir en aquest acte el Manifest del Dia Internacional del Teatre.

I ahir diumenge 28 de març, es va celebrar l’acte previst per al passat diumenge 7 de març, l’espectacle familiar de “Tempus Màgicus” que es va ajornar per la pluja. Ahir, amb molt bon oratge, es va oferir “Tempus Màgicus” a càrrec de J.M. Gestió teatral; un espectacle que recordava al circ, ja que hi havia humor, gràcies als clowns, màgia i també acròbates, tot mesclat amb música gravada i en directe. A la Plaça de Bous va anar gent de totes les edats, des de famílies senceres fins a persones majors. En aquest cas, es van esgotar totes les entrades setmanes abans.

REGIDORIA DE CULTURA * AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, Cultura.