L’ESCOLA MUNICIPAL DE PILOTA D’ONDARA S’ALÇA AMB DOS ORS, UNA PLATA I UN BRONZE EN LA FINAL PROVINCIAL DE FRONTÓ PARELLES JECV

Alevins i juvenils guanyen l’or i jugaran la final autonòmica; mentre que en categoria infantil Ondara aconsegueix un segon i tercer lloc provincial

Ondara, 29.03.21. En el primer cap de setmana en què s’han alçat parcialment les restriccions a l’esport i s’ha permès la continuació de les competicions emmarcades en els Jocs Esportius, l’Escola Municipal de Pilota d’Ondara, entrenada per Juanma Garrido i Néstor Portes, ha aconseguit molt bons resultats en les diferents categories de les finals provincials de frontó per parelles, que es van disputar ahir diumenge 28 de març al frontó de Beniarbeig, organitzades per la Federació de Pilota Valenciana. Els equips d’Ondara havien aconseguit la seua classificació en les fases provincials prèvies a la final, amb les partides disputades al desembre, abans de l’aturada de les competicions.

Ahir, van aconseguir l’or, convertint-se en campions provincials i assegurant-se el seu passe a la final autonòmica de frontó parelles, els equips juvenil (Andreu Mas i Adrián Duro) i aleví (Dani Serra, Uxue Arbona i Joan Garrido).

Per la seua banda, en infantil, els dos equips d’Ondara van aconseguir podi provincial; l’infantil C (Félix Peñarrubia i Andreu Mullor) van aconseguir el subcampionat provincial en una partida molt disputada; i l’infantil B (Arnau Mas, José Miguel Sastre i José Mengual) es van emportar el bronze.

Des de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Ondara, la seu responsable, Mar Chesa, ha donat l’enhorabona als integrants de l’escola i als seus entrenadors pel seu esforç i els seus èxits esportius en aquesta temporada, que es reprèn amb moltes ganes després d’uns inicis complicats per la pandèmia.

(Fotos: FedPiVal)

Jornada de matí de FINALS frontó amb infantils, cadets i juvenils:

INFANTILS:

1. Beniarbeig-El Verger A

2. Ondara C

3. Ondara B

4. Sella-Relleu

CADETS

1. Petrer

2. Beniarbeig-El Verger A

3. Beniarbeig-El Verger B

4. Laguar

JUVENILS

1. Ondara

2. Laguar A

3. Beniarbeig-El Verger

4. Xàbia

Jornada de vesprada de FINALS frontó amb benjamins i alevins.

BENJAMINS:

1. Orba

2. Xaló A

3. Xaló B

4. La Nucia

ALEVINS:

1. Ondara C

2. Laguar A

3. Beniarbeig-El Verger C

4. Xaló

Publicado en Actualitat, Esports.