LA REGIDORIA D’EDUCACIÓ D’ONDARA ORGANITZA EL CONCERT DE DÀMARIS GELABERT A LA PLAÇA DE BOUS, DIRIGIT ALS CENTRES EDUCATIUS PER A AQUEST DIJOUS 25 DE MARÇ

Ondara, 22.03.21. La Regidoria d’Educació d’Ondara, dirigida per Mar Chesa, ha organitzat per a aquest dijous 25 de març el Concert per a Xiquets i Xiquetes amb Dàmaris Gelabert a la Plaça de Bous d’Ondara.

Aquest concert va dirigit exclusivament als centres educatius d’Ondara (es realitza en horari lectiu i a porta tancada). A les 9:15 hores serà per a l’alumnat de l’Escoleta Infantil i Les Marjals, i a les 10:30 hores per a l’alumnat de Les Marjals i Sanchis Guarner.

El concert anirà a càrrec de Dàmaris Gelabert, coneguda compositora i cantant de tot mena de cançons infantil.

REGIDORIA D’EDUCACIÓ * AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, Ajuntament.