ONDARA PRESENTA EL V PREMI DE COMPOSICIÓ PER A DOLÇAINA I PIANO VILA D’ONDARA 2021 AMB EL RECITAL DE JOSEP ALEMANY I DAVID GONZÀLEZ

  • Enguany s’atorgarà per segona vegada el premi del públic (dotat amb 500 euros i concedit per la Federació Valenciana de Dolçainers i Tabaleters), a més del primer premi de 1.250 euros concedit per l’Ajuntament d’Ondara
  • El termini d’admissió d’originals finalitzarà el 30 de juny del 2021

Ondara 15.03.21. Dissabte passat 13 de març es va celebrar a la Casa de Cultura d’Ondara, emmarcada en la programació de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Ondara per aquest mes de març, la presentació del V Premi de Composició per a dolçaina i piano Vila d’Ondara 2021 (Premi convocat per l’Ajuntament d’Ondara i d’Ondara Colla de dolçaines i tabals). Un certamen de composició musical que és únic al País Valencià per les seues característiques, en tractar-se de composicions originals per a la dolçaina i el piano, que va ser presentat al públic per la Regidora de Cultura de l’Ajuntament d’Ondara, Raquel Mengual.

La presentació del Premi de Composició per a dolçaina i piano Vila d’Ondara, que enguany compleix la seua 5a edició, va anar a càrrec de Josep Alemany a la dolçaina i David González al piano, els quals van interpretar les dues obres finalistes de l’edició passada, la guanyadora i la del premi del públic. La guanyadora de la IV edició va ser “La Sotana de Pigmalió” de David Postiguillo; i “L’expulsió Morisca” del compositor Daniel Iborra va obtindre el premi del públic. El recital va ser molt aplaudit pel públic assistent. Cal indicar que es van seguir en tot moment les reduccions d’aforament i les mesures de seguretat per a prevenir contagis per covid-19, segons el protocol de la Casa de Cultura.

Respecte a la nova edició del V Premi de Composició per a dolçaina i piano Vila d’Ondara 2021, cal destacar que les obres guanyadores es coneixeran el dissabte 6 novembre 2021 (des d’aquesta edició el premi s’atorgarà el primer cap de setmana de novembre). Els obres seran interpretades per Josep Alemany Ortolà i David González a la Casa de Cultura d’Ondara. Enguany es tornarà a atorgar, per segona vegada, el premi del públic (dotat amb 500 euros i concedit per la Federació Valenciana de Dolçainers i Tabaleters), a través de votacions in situ en la mateixa presentació. Quant a les bases del premi, cal destacar que el primer premi serà de 1.250 euros concedit per l’Ajuntament d’Ondara. El termini d’admissió d’originals finalitzarà el dia 30 de juny de 2021. Aquests s’enviaran a l’Ajuntament d’Ondara, Departament de Cultura, Plaça del convent n.º 2, 03760 Ondara. Caldrà indicar en el sobre V Premi per a Dolçaina i Piano Vila d’Ondara. En cas de produir-se cap canvi motivat per la pandèmia ocasionada per la COVID19, s’anunciarà amb antelació a les xarxes socials de l’Ajuntament d’Ondara.

BASES V CONCURS DOLÇAINA I PIANO D’ONDARA (document adjunt)

https://laveu.ondara.org/wp-content/uploads/2021/03/BASES-V-PREMI-COMPOSICIÓ-PER-A-DOLÇAINA-I-PIANO-VILA-DONDARA.pdf

Publicado en Actualitat, Cultura.