LA REGIDORIA DE PATRIMONI HISTÒRIC D’ONDARA INFORMA: L’ASSOCIACIÓ DE FAMILIARS REPRESALIATS PEL FRANQUISME – CEMENTERI D’ALACANT DEMANA LA COL·LABORACIÓ CIUTADANA PER A LA LOCALITZACIÓ DELS FAMILIARS DE VÍCTIMES EN LES FOSSES COMUNES D’ALACANT

Ondara, 05.03.21. La Regidoria de Patrimoni Històric d’Ondara, dirigida per Raquel López, està donant difusió a la iniciativa de l’Associació de familiars represaliats pel Franquisme – Cementeri d’Alacant per a la localització dels familiars de persones assassinades a causa de la repressió de la Dictadura.

Entre les víctimes (els restes de les quals poden estar localitzats en una fossa comuna del Cementeri Municipal d’Alacant) es troben diverses persones oriündes d’Ondara. Per aquest motiu, es fa una crida als familiars interessats, que sospiten que el seu familiar poguera estar en eixa fossa comuna. Es necessita contactar amb els familiars per a poder identificar les víctimes a través de l’ADN. La llista de les persones represaliades d’Ondara és la següent:

Antonio Domenech Mut (21/07/1942), als 48 anys

Fernando Mut Sastre (21/07/1942), als 27 anys

Miguel Fornali Escrivà (01/06/1940)

Vicente Maestre Pérez (04/12/1941)

Vicente Vives Caselles (07/03/1941)

José Bolufer Torres (30-10-1942)

Antonio Soler Peris (16-11-1942)

El llistat de persones d’Ondara ha sigut facilitat per l’Associació de familiars represaliats pel Franquisme Cementeri d’Alacant. Els familiars o les persones que tinguen alguna informació sobre aquestes víctimes, poden posar-se en contacte a través del correu afrfca19.12@gmail.com

Des de la Regidoria de Patrimoni d’Ondara han oferit als familiars el suport de l’Ajuntament davant de qualsevol gestió relacionada que necessiten realitzar.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.