ATENCIÓ: L’ESPECTACLE PREVIST AQUEST DIUMENGE 7 DE MARÇ EN LA PLAÇA DE BOUS S’AJORNA AL 28 DE MARÇ PER LES PREVISIONS DE PLUJA

Ondara, 05.03.21. La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Ondara informa que l’espectacle familiar previst per a aquest diumenge 7 de març a la Plaça de Bous d’Ondara (“Tempus Màgicus” a càrrec de J.M. Gestió teatral), s’ajorna al diumenge 28 de març, a causa de les previsions meteorològiques adverses, amb una previsió del 95% de possibilitat de pluja.

Les entrades seran vàlides per a la nova data. Aquelles persones que no puguen assistir el 28 de març, poden cancel·lar les entrades per correu en suportentrades@ondara.org . Es prega que en cas de no assistir, s’anul·le l’entrada per a facilitar que una altra persona la puga utilitzar. Cal recalcar que s’havien esgotat les entrades.

Les persones que no tinguen entrada i desitgen acudir en la nova data, podran sol·licitar-ho en www.agendaondara.es en el cas que s’allibere alguna entrada.

Publicado en Actualitat, Cultura.