L’AJUNTAMENT D’ONDARA I AGUAS DE VALÈNCIA SUBSCRIUEN UN CONVENI PER A REDUIR LES FACTURES DE PAPER I POTENCIAR LES ELECTRÒNIQUES

Mitjançant el conveni es donarà a la Residència d’Ondara 1 euro per cada client que passe de factura en paper a electrònica

Ondara, 03.03.21. L’Ajuntament d’Ondara i l’empresa concessionària del servei públic d’abastiment domiciliari d’aigua potable d’Ondara, Aguas de València, han subscrit un conveni de col·laboració per a promoure la reducció de les factures d’aigua potable emeses en paper i el seu pas a factura electrònica, amb l’objectiu de conservar el medi ambient. L’acord ha sigut subscrit per l’Alcalde d’Ondara i representant de la Fundació Residència Mare de Déu de la Soledat de Ondara, José Ramiro, i el Conseller Delegat d’Aguas de València S.A., Dionisio García.

Per a impulsar aquesta mesura entre la clientela, i al mateix temps dur a terme una labor social, Aguas de València entregarà a la Fundació Residència Mare de Déu de la Soledat d’Ondara l’import d’1 euro per cada client que haja sol·licitat el canvi a factura electrònica. Aquest conveni té vigència fins al 31 de desembre de 2021; termini fins al qual s’estendrà la campanya, podent prorrogar-se.

Aguas de València realitzarà campanyes de conscienciació, i tramitarà i formalitzarà, sense cap cost, el canvi de factura en paper a factura electrònica a tots aquells veïns i veïnes d’Ondara que ho sol·liciten. Les persones interessades a rebre més informació poden contactar amb Aguas de València en el correu oficinavirtual@aguasdevalencia.es o per telèfon en el 963860600.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.