ONDARA ACULL AQUEST DIUMENGE 7 DE MARÇ LA VOLTA CICLISTA FÉMINES – AJUNTAMENT D’ONDARA DE LA XXXV VOLTA LA MARINA

Amb aquest esdeveniment Ondara commemorarà que l’endemà és el 8 de Març, Dia Internacional de la Dona

Ondara, 02.03.21. Donat l’alçament de les restriccions a les competicions federatives d’àmbit autonòmic, aquest diumenge 7 de març Ondara acollirà la Volta la Marina Trofeu Ajuntament d’Ondara – Volta Ciclista Fémines; etapa de la XXXV Volta la Marina 2021, tal com estava previst en el calendari oficial de la Volta 2021.

La I Volta Ciclista Fémines – Ajuntament d’Ondara és un esdeveniment treballat des de la perspectiva d’Igualtat, donant importància a la Dona en el panorama ciclista comarcal; de fet, amb aquest esdeveniment Ondara commemorarà que l’endemà és el 8 de Març, Dia Internacional de la Dona. La Regidora d’Esports de l’Ajuntament d’Ondara, Mar Chesa, i la Regidora d’Igualtat, Raquel Mengual, han presentat aquest esdeveniment del ciclisme femení i han mantingut a l’Ajuntament d’Ondara la reunió tècnica de coordinació per a ultimar els detalls amb responsables de l’organització de la prova i amb representants del Club Ciclista Segària (col·laborador de l’etapa d’Ondara); reunió que ha comptat amb la participació del cap de la Policia Local d’Ondara, Toni Galiano. Han participat en la trobada el director tècnic de la Volta Ciclista a la Marina, Antonio Molina; així com els representants del Club Ciclista Segària: el seu president, Esteban Reig; vicepresidenta, Mónica Jorro; i el secretari, Ramón Mut.

L’etapa Volta Ciclista Fémines d’Ondara compta amb 69 km de recorregut; és exclusiva per a dones, i podran participar des de la categoria de cadets fins a M 60-. En l’etapa d’Ondara les participants podran gaudir dels paratges naturals del municipi, així com de la Plaça de Bous d’Ondara com a atractiu turístic. L’eixida (10 hores) i la meta (12 hores) tindran lloc a l’Avinguda Doctor Fleming, davant de la Plaça de Bous. Se seguiran totes les mesures que marca Salut Pública i el protocol i mesures de seguretat per a prevenir contagis per covid-19. La prova començarà amb una primera volta per l’interior del poble, i estarà amenitzada en el seu inici i final a càrrec de la batucada Ondarattack.

Les inscripcions són gratuïtes i hi haurà premis en metàl·lic. Les inscripcions es realitzen en la web: https://voltalamarina.com/ En el següent enllaç es pot realitzar la inscripció, descarregar el rutómetro i el track i obtenir més informació: https://voltalamarina.com/volta-la-marina-2021/etapa-7—ondara-151

Cal recalcar que, per control d’aforament, per al lliurament de premis en la plaça de bous, caldrà accedir mitjançant reserva prèvia en la web https://agendaondara.es/ .

Publicado en Actualitat, Esports.