OBERTES LES INSCRIPCIONS PER A LA VOLTA CICLISTA FÉMINES – AJUNTAMENT D’ONDARA DE LA XXXV VOLTA LA MARINA, QUE SE CELEBRARÀ EL 7 DE MARÇ

Ondara, 26.02.21. La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Ondara, dirigida per Mar Chesa ha informat, després de l’anunci de l’alçament d’algunes de les restriccions en l’àmbit esportiu per la Generalitat Valenciana, que des de l’organització de la XXXV Volta la Marina 2021 s’ha confirmat la celebració de la XXXV Volta la Marina Trofeu Ajuntament d’Ondara – Volta Ciclista Fémines per al diumenge dia 7 de març de 2021, tal com estava previst en el calendari oficial de la Volta 2021. Les inscripcions estan ja obertes en la web:

https://voltalamarina.com/

Es tracta d’una nova etapa amb 69 km de recorregut, que és exclusiva per a dones, i en la que podran participar des de la categoria de cadets fins a M-60,. Les inscripcions són gratuïtes i hi haurà premis en metàl·lic.

En el següent enllaç es pot realitzar la inscripció, descarregar el rutómetro i el track i obtenir més informació:

https://voltalamarina.com/volta-la-marina-2021/etapa-7—ondara-151

#ciclismefemení

Publicado en Actualitat, Esports.