LA REGIDORIA D’AGRICULTURA D’ONDARA INFORMA DEL REPARTIMENT DEL TRACTAMENT CONTRA VECTORS DE XYLELLA FASTIDIOSA 2021

Ondara, 26.02.21. La Regidoria d’Agricultura de l’Ajuntament d’Ondara ha informat que a partir del proper dilluns 1 de març de 2021 es procedirà al repartiment del producte per al tractament dels vectors de Xylella Fastidiosa 2021. Els insectes vectors actuen com a transmissors de la malaltia a curta distància, tots ells hemípters que s’alimenten del xilema de les plantes. En la Comunitat Valenciana, afrofòrids (Philaenus spp i Neophilaenus sp) i cercòpids (p.e. Cercopis spp).

A Ondara es repartirà el producte Lambda cihalotrin 10% per als cultius d’ametler, olivera i fruiteres d’os. L’entrega als agricultors es realitzarà en el local de la Brigada Municipal (antiga cooperativa), situada en C/Mestre Serrano, 5, amb horari de 7 a 9 hores.

Es prega als usuaris que per a procedir al repartiment, acudisquen proveïts de tota la documentació necessària, carnet manipulador de plaguicides, i informació sobre el núm. de polígon, núm. de parcel·la, superfície i unitat de superfície a tractar.

REGIDORIA D’AGRICULTURA – AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, Ajuntament.