LA REGIDORIA D’AGRICULTURA INFORMA SOBRE LA TRAMITACIÓ DE LES AJUDES AGRÀRIES DE LA CAMPANYA 2021 (PAC)

Ondara, 02.02.21. Amb la finalitat de facilitar i agilitzar en aquestes dates tan complexes la tramitació de les ajudes agràries de la campanya 2021 (ajudes de la PAC) i la inscripció al Registre General de Producció Agrària (REGEPA) per part dels agricultors i ramaders de la Marina Alta, la Regidoria d’Agricultura d’Ondara informa:

-El termini per a presentar les sol·licituds a les ajudes de la PAC (Sol·licitud Única) i per a la inscripció al REGEPA és de l’1 de febrer al 30 d’abril.

-L’Autorització ha d’anar firmada i amb un telèfon de contacte (molt recomanable també un correu electrònic).

-L’autorització ens la deuen de fer arribar en format paper, bé presencialment (sense necessitat de demanar cita) o be per correu postal. En cas de disposar de firma electrònica, firmar-la i enviar-nos-la al correu agp_pego@gva.es

Document adjunt: «AUTORITZACIÓ AL FUNCIONARI 2021»

http://laveu.ondara.org/wp-content/uploads/2021/02/Modelo-de-autorización-a-funcionarios-2021.pdf

Publicado en Actualitat, Ajuntament.