REP LA SEGONA DOSI DE LA VACUNA CONTRA EL COVID-19 EL 100% DE LES PERSONES RESIDENTS I PERSONAL LABORAL DE LA RESIDÈNCIA MARE DE DÉU DE LA SOLEDAT D’ONDARA

Demà acaba el confinament voluntari que han protagonitzat les treballadores del centre per a evitar que el covid-19 entrara en la Residència d’Ondara

Ondara, 29.01.21. Molt prop de la immunitat. Així està des d’avui el 100% dels residents i del personal laboral de la Residència Mare de Déu de la Soledat d’Ondara. Hui, 29 de gener, se’ls ha administrat la segona dosi de la vacuna Pfizer contra el covid-19 (la primera dosi la van rebre el dia 9 de gener).

La directora de la Residència Mare de Déu de la Soledat d’Ondara, Paqui Ferrando, ha confirmat que aquest matí s’ha vacunat amb la segona dosi a totes les persones residents i al personal que treballa al centre. Un procés en què s’han administrat 40 vacunes. Després de rebre aquesta segona dosi, encara caldrà esperar altres 7 dies perquè estiguen immunitzats. Des de la Residència d’Ondara es mostren molt esperançats en que amb l’administració de la vacuna es puga aconseguir tornar a la normalitat.

A partir de demà 30 de gener, deixaran d’estar confinades en la residència el grup de treballadores que ha romàs de forma voluntària al centre les 24 hores, des del passat 18 de gener, per a evitar que el Covid-19 entrara en la Residència d’Ondara en uns moments crítics per la greu situació que es viu en la comarca. Des del 18 de gener, el personal de la residència ha romàs sense eixir del centre (a excepció del personal de cuina i bugaderia, que han funcionat amb normalitat però sense entrar en la residència) per a evitar riscs fins l’administració de la segona dosi de la vacuna.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.