AJORNADA PEL COVID LA 72A VOLTA CICLISTA A LA COMUNITAT VALENCIANA GRAN PREMI BANC SABADELL – La seua primera etapa culminava a Ondara el 3 de febrer

COMUNICAT VCV GP BANC SABADELL

«L’organització de la Volta Ciclista a la Comunitat València Gran Premi Banc Sabadell ha decidit ajornar la seua 72a edició, prevista per a la setmana pròxima, entre el 3 i el 7 de febrer.

Així mateix, es postposa de moment la 3a edició de la VCV Dones que s’anava a disputar el diumenge 7 de febrer.

Les raons que han impulsat a prendre aquesta decisió es fonamenten en l’actual situació sanitària provocada pel COVID 19. Per damunt dels interessos esportius, preval la salut de tots.

L’organització de la VCV estudia noves dates per a la seua celebració que es comunicaran tan ràpidament com siga possible.

Des de la VCV agraïm la comprensió per aquesta mesura, que s’adopta des d’un sentit de màxima responsabilitat, i, al mateix temps, volem transmetre el nostre desig de la millor recuperació a tots els afectats per la pandèmia.

Finalment, la VCV agraeix als nostres patrocinadors i col·laboradors el suport i confiança que sempre ens han brinda.»

Cal indicar que Ondara era l’escenari de la meta de la primera etapa de la 72a Volta Ciclista a la Comunitat Valenciana Gran Premi Banc Sabadell el dimecres 3 de febrer, segons va ser presentat per la Regidoria d’Esports. Aquesta prova queda ajornada. Ahir en el ple de l’Ajuntament, la Regidora d’Esports, Mar Chesa, va anunciar aquest ajornament.

Publicado en Esports.