SIS AGENTS S’INCORPOREN A LA POLICIA LOCAL D’ONDARA

Quatre agents han superat l’oposició de torn lliure i dos interins s’incorporen per a cobrir baixes de llarga duració

Ondara, 01.10.21. La Policia Local d’Ondara continua el procés de reforçament de la plantilla d’agents, després d’haver-se incorporat aquesta setmana sis agents. Quatre d’ells han superat l’oposició de torn lliure i prenen possessió de 4 noves places, mentre que altres dos agents s’han incorporat, en aquest cas com a interins, per a cobrir baixes de llarga duració. Aquest matí, els agents han pres possessió de la seua plaça en presència de l’Alcalde d’Ondara i responsable de Seguretat Ciutadana, José Ramiro; i del Cap de la Policia Local d’Ondara, Antonio Galiano, qui recentment ha superat el covid-19 i ha volgut donar la benvinguda als nous integrants de la plantilla policial.

Els 4 agents que han superat l’oposició es consideraran «en pràctiques» ja que han de complir amb la formació oficial i obligatòria que es realitza en l’Institut Valencià de Seguretat Pública i Emergències (IVASPE).

L’Alcalde, José Ramiro, ha recalcat que la intenció del departament de seguretat ciutadana és incrementar la seguretat i la vigilància a Ondara mitjançant la policia de proximitat, i ha recalcat que, amb aquest objectiu, en pocs mesos, s’han consolidat un total de 7 places; 3 de consolidació (que van prendre possessió el passat 1 d’octubre de 2020 i continuen realitzant la seua formació) i 4 lliures ( que han pres possessió avui 11 de gener de 2021 i ara començaran la formació). Aquestes convocatòries es realitzen atenent a la llei 17/ 2017, de 13 de desembre, de la Generalitat, de coordinació de policies locals de la Comunitat Valenciana.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.