L’AJUNTAMENT D’ONDARA POSARÀ EN MARXA LA CALEFACCIÓ DELS CENTRES ESCOLARS A LES 6 HORES MENTRE CONTINUEN LES BAIXES TEMPERATURES

Ondara, 11.01.21. L’Ajuntament d’Ondara ha decidit encendre la calefacció de tots els centres escolars d’Ondara (dels que siguen competència municipal) a les 6 hores del matí perquè quan arriben els i les alumnes a l’escola, les aules estiguen calentetes. Aquesta mesura continuarà duent-se a terme mentre continuen les baixes temperatures.

D’aquesta forma es podran ventilar les aules segons marca el protocol per a la COVID de la Conselleria d’Educació.

En aquest document, que va arribar als centres el 23 de novembre, diu que en cas de temperatures extremes (com les actuals) no és necessari tindre el 100% del temps les finestres obertes, és suficient fer-ho cada 30 minuts.

Document de la Conselleria d’Educació de la Generalitat Valenciana:

https://portal.edu.gva.es/aulasegura/wp-content/uploads/sites/669/2020/11/Ventilacio%CC%81.val_.pdf?fbclid=IwAR1fRhMD8bsAg-wCbxLcZ-39UeiEc9D2cH-pqi9-3Lp4l3e1cW3Kj3-r2nU

Publicado en Actualitat, Ajuntament.