L’AJUNTAMENT D’ONDARA I L’EMPRESA MUNICIPAL SINMA ADQUIREIXEN 3 POLVORITZADORS PORTÀTILS PER A LA DESINFECCIÓ DE LES SEUES INSTAL·LACIONS

Estan indicats per llocs de màxima afluència i grans superfícies, tant exteriors com interiors, i agilitzaran de manera notable les tasques de neteja i desinfecció dels espais municipals

Ondara, 17.12.20. L’Ajuntament d’Ondara i l’empresa municipal SINMA Ondara han adquirit 3 polvoritzadors portàtils de bateria per a la completa desinfecció de les seues instal·lacions. Aquestes ferramentes agilitzen de manera notable les tasques de neteja i desinfecció dels espais municipals que, en aquest moments, són de vital importància. A més, són perfectes per a desinfectar d’una forma homogènia, rapida i senzilla.

El model adquirit; Sanispray HP20, és un model de polvoritzador d’última generació, dissenyat específicament per aplicar d’una forma més ràpida i efectiva tot tipus de productes químics que desinfecten, higienitzen i desodoren l’ambient. Aquest tipus de polvoritzador està indicat per a llocs de màxima afluència i grans superfícies, tant exteriors, com interiors. Aquesta ferramenta d’ús professional és indispensable actualment en la lluita contra el COVID-19, i redueix de manera dràstica el temps d’execució en aquest tipus de treballs, augmentant per tant la productivitat.

El conseller delegat de SINMA, Francesc Giner, ha afirmat que «aquest és un pas més per a modernitzar, professionalitzar i potenciar les tasques de les empreses municipals», afegint que «l’adquisició de noves ferramentes per a la realització de les tasques habituals, repercuteixen de manera directa tant en els treballadors, com en els usuaris». Per la seua banda, la Regidora d’Hisenda, Raquel López, ha puntualitzat que «a més de millorar la neteja i la desinfecció d’una manera substancial, tindrem un important estalvi a tots els nivells, des de l’econòmic fins ens els temps d’execució».

Tots els productes utilitzats són de primera qualitat, i estan homologats pel Ministeri de Sanitat. El polvoritzadors Sanispray HP20 s’han adquirit a l’empresa ICSAM (que té més de 17 anys d’experiència en el sector de la desinfecció i de la higienització) com a distribuïdor oficial del fabricant, la multinacional GRACO.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.