LA REGIDORIA DE FESTES I TRADICIONS IMPULSA LA DECORACIÓ NADALENCA I GUARNEIX CARRERS I PLACES D’ONDARA

Grans llaços rojos adornen carrers i places, complementant a l’enllumenat nadalenc i al fil musical

Ondara, 11.12.20. La Regidoria de Festes i Tradicions d’Ondara, dirigida per Miguel Gomis, ha realitzat un gran esforç enguany per a, malgrat la pandèmia, traslladar l’esperit nadalenc als carrers i places d’Ondara. S’ha instal·lat enllumenat nadalenc, així com grans llaços de gasa de color roig en diversos emplaçaments del nucli urbà d’Ondara i també de la pedania de Pamis.

Amb aquesta decoració nadalenca es pretén alegrar els nostres carrers, traslladant a la ciutadania un missatge de llum i esperança en aquests temps tan difícils; al mateix temps que propiciar les compres nadalenques en els comerços locals del poble. De fet, aquesta ambientació nadalenca ha comptat amb la col·laboració d’ACO, l’Associació de Comerciants i Empresaris d’Ondara.

En aquesta ocasió, des de la Regidoria de Festes i Tradicions s’ha procedit a la instal·lació de grans llaços rojos en molts dels carrers i places del nucli urbà, havent-se incrementat el nombre d’emplaçaments respecte a anys anteriors en els que està present aquesta decoració de color roig, que guarneixen llocs com les Places del Convent, del País Valencià, Nou d’Octubre, del Centre Social, el Moll del Prado, la Placeta de les Escoles, Pamis (per primera vegada), i molts dels carrers del nucli urbà (com Roser, Sant Doménech, Església, entre altres). També s’ha col·locat el tradicional enllumenat nadalenc en la façana de l’Ajuntament, així com en l’antiga travessia (Av. Doctor Fleming), i s’han posat llums amb rètols felicitant aquestes festes en els accessos al nucli urbà. Com a novetat, enguany s’ha adquirit un quadre de llums per a il·luminar un dels principals encreuaments del nucli urbà, l’encreuament dels carrers Sant Jaume, Avinguda Marina Alt i carrer sant Doménech. També com a novetat, en aquesta ocasió la Regidoria ha posat ambientació sonora amb fil musical nadalenc en la zona del Prado i en la plaça del País Valencià.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.