ONDARA REP UNA SUBVENCIÓ DE 240.000 EUROS PER A REALITZAR LA PRIMERA PART DEL TALLER D’OCUPACIÓ “ET FORMEM: ONDARA APOSTEM PEL TEU FUTUR” AMB 6 MESOS DE DURACIÓ

En total s’ha contractat a 20 persones, que van començar a treballar el 30 de novembre, i que durant mig any rebran formació i realitzaran treballs com a auxiliars de vivers, jardins, conservació i millora de muntanyes

Ondara, 04.12.20. L’Ajuntament d’Ondara, a través de l’oficina ADL-AFIC d’Ondara, ha gestionat i aconseguit una subvenció de 240.206,40 euros concedida pel Labora – Servei Valencià d’Ocupació i Formació (Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball) per a la realització d’un nou programa mixt d’ocupació i formació en el municipi: el Taller d’Ocupació denominat “Et Formem: Ondara apostem pel teu futur IV”, que tindrà una duració inicial de 6 mesos. En breu està previst que Labora convoque la II Fase d’aquest programa, que tindrà una duració de 12 mesos.

El Taller d’Ocupació “Et Formem: Ondara apostem pel teu futur IV”, contempla la participació de 20 alumnes i 4 formadors (en l’equip docent i directiu), que han sigut contractats per l’Ajuntament d’Ondara, i seleccionats a través d’un grup mixt de treball Labora – Ajuntament. L’objectiu del taller és la millora de la qualificació professional de la persona beneficiària, i al mateix temps, afavorir l’aprenentatge d’un ofici que facilite la seua inserció laboral. Aquesta setmana ha donat inici el taller, amb la reunió prèvia en què han participat l’Alcalde d’Ondara, José Ramiro; la Regidora de Personal, Raquel López, i el Regidor de Medi Ambient, Pere Picornell.

Les persones seleccionades participaran durant mig any en aquest taller d’ocupació, en el que rebran la formació de dues especialitats formatives: Activitats auxiliars de vivers, jardins i centres de jardineria, i Activitats auxiliars de conservació i millora de muntanyes (cadascuna de les especialitats compta amb 10 alumnes – treballadors). Aquestes 2 especialitats corresponen al nivell de professionalitat I. Les persones contractades realitzaran diferents labors en el parc públic Segària i en el departament de parcs i jardins municipal. L’equip docent compta amb 4 integrants: directora, 1 docent de l’especialitat de jardineria, 1 docent de l’especialitat de forestal i 1 docent de suport.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.