ONDARA APEL·LA A LA SOLIDARITAT DE LA CIUTADANIA PERQUÈ ACUDISCA A LA DONACIÓ DE SANG DE NADAL EL 17 DE DESEMBRE AL CENTRE SOCIAL

Ondara, 03.12.20. Ondara tornarà a demostrar la seua solidaritat durant aquestes festes nadalenques a través de la donació extraordinària de sang que tindrà lloc el dijous 17 de desembre de 17 a 20:30 hores al Centre Social Trini Reyes d’Ondara. La jornada té per lema “Campanya Nadal Solidari” segons ha confirmat la Regidora de Sanitat, Mª Carmen Velázquez.

La jornada de donació de sang d’Ondara es desenvoluparà el dijous 17 de desembre de 17 a 20:30 hores al Centre Social, i els donants rebran un detall, cortesia de l’Ajuntament, en agraïment a la seua solidaritat. La iniciativa està organitzada pel Centre de Transfusions de la Comunitat Valenciana i la Regidoria de Sanitat de l’Ajuntament d’Ondara. La donació de desembre correspon a la campanya de Nadal, que sempre és complicada perquè les donacions flaquegen de cara a les dates nadalenques.

En la donació se seguiran totes les mesures i protocols de seguretat necessaris. Als donants se’ls atendrà amb totes les garanties del protocol en prevenció de covid-19. Des de la Regidoria de Sanitat s’anima a la població d’Ondara i de pobles veïns a donar sang en un moment en que és tan necessari, i es recalca la importància de donar sang, sobretot en aquests moments, perquè a més d’haver-hi poques reserves, un donatiu salva 3 vides.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.