MÉS DE 5.200 TAPES ES VAN DEGUSTAR DURANT EL CONCURS DE TAPES DE LA FIRA D’ONDARA 2020

  • La tapa guanyadora del concurs és «Emulsió de creïlla violeta i blanca en polp, perles de tomaca i cruixent de poma» del bar Centre Social i la segona és «Pantxeta a baixa temperatura, humus de garrofó i cruixent de moniato» de La Xata de Sole
  • Es van servir una mitjana de més de 400 racions en cada local participant

Ondara, 03.12.20. El Concurs de Tapes de la Fira d’Ondara 2020 ja té tapa guanyadora. Es tracta de la tapa «Emulsió de creïlla violeta i blanca en polp, perles de tomaca i cruixent de poma» del bar Centre Social , que rebrà 400 euros de premi, com a “millor tapa del poble”. En segon lloc, ha quedat la tapa «Pantxeta a baixa temperatura, humus de garrofó i cruixent de moniato» del bar La Xata de Sole que rebrà 200 euros de premi. D’altra banda, respecte al sorteig del sopar per als clients que van completar el 70% de les tapes participants, la guanyadora ha sigut Rosana Bas Poquet.

Els guanyadors van ser desvelats ahir a l’Ajuntament d’Ondara, després de procedir al recompte de les votacions, depositades en les urnes, i que havien sigut efectuades per la clientela que havia tastat les tapes, segons va donar a conèixer el Regidor d’Associacionisme, Miguel Gomis, qui va aprofitar per a donar l’enhorabona als bars guanyadors i per a felicitar als 13 establiments participants d’Ondara per l’èxit del concurs.

De fet, ha confirmat que s’han servit més de 400 tapes de mitjana en cadascun dels locals durant els dies del Concurs de Tapes de la fira, celebrat del 13 al 29 de novembre, i que comprenia tres caps de setmana. Per tant, s’han degustat més de 5.200 tapes en aquestes dates, aconseguint que la participació haja sigut extraordinària; sempre respectant totes les mesures sanitàries i protocols de prevenció del covid-19 en cada local. La clientela que ha participat en el concurs va omplir el “passaport” del concurs de tapes, votant cada tapa, i segellant-ho en cada bar o restaurant participant.

En el Concurs de Tapes de la Fira d’Ondara 2020 van participar 13 bars i restaurants locals: Bar Euro, Bar La Niña, Bar Restaurant Plaça de Bous, Allí Baix Bar, Tasta’m, Restaurant Valero, Bar Gallego, Al teu gust, Bar Cervera, Café Sendra, Bar Centre Social, el Racó d’Ondara i la Xata de Sole.

Els hostalers han valorat amb molta satisfacció aquesta iniciativa, i esperen que es torne a repetir. Miguel Gomis ja ha avançat que des de la seua Regidoria s’està treballant per a posar en marxa una nova edició del Concurs de Tapes.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.