INFORMACIÓ SOBRE EL IV PREMI DE COMPOSICIÓ PER A DOLÇAINA I PIANO D’ONDARA 2020

Ondara, 27.11.20. La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Ondara informa:

«Reunit el jurat del IV Premi de “Composició per a Dolçaina i Piano” d’Ondara, acorda que les obres «La Sotana de Pigmalió» i «L’expulsió morisca» són les que opten a premi del públic, valorat en 500 euros i patrocinat per la Federació Valenciana de Dolçaines i Tabals, i que atorgarà D’Ondara Colla de Dolçaines i Tabals com a part organitzadora.

El primer i únic premi valorat en 1.250 euros i patrocinat per l’Ajuntament d’Ondara es farà públic el mateix dia del concert, el dissabte 12 de desembre en la Casa de Cultura d’Ondara a les 20.00h.

Agraïm a tots els compositors que han participat en aquesta edició per la seua gran labor en el camp de la música i especialment en el d’aquest instrument tan representatiu com és la dolçaina, i demanem accepteu les nostres disculpes pel retard que hi ha hagut, com ja sabem tots aquest és un any complicat per a tots, hem pogut tirar endavant i esperem seguir millorant i comptant amb vosaltres.

Enhorabona a tots!.»

REGIDORIA DE CULTURA*AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, Cultura.