L’AJUNTAMENT D’ONDARA MILLORA LA SEGURETAT VIÀRIA DE LES RUTES ESCOLARS

S’ha col·locat nova senyalització en la part del carrer Fondària que comunica el Camí Vell de la Llosa amb l’Avinguda de l’Oest, indicant que l’accés és exclusivament per a vianants i bicicletes (s’autoritza el pas de vehicles de veïns per accedir al seu garatge i residents)

Ondara, 06.11.20. Aquesta setmana, l’Ajuntament d’Ondara, per mitjà de la Brigada Municipal, i a iniciativa de la Regidoria de Mobilitat Urbana (que dirigeix Francesc Giner), ha col·locat nova senyalització en la part del Carrer Fondària que comunica el Camí Vell de la Llosa amb l’Avinguda de l’Oest.

Dins de les accions per a fomentar una mobilitat més sostenible a peu i amb bicicleta, i millorar els itineraris escolars per fer-los més segurs, s’ha col·locat nova senyalització en aquest camí (Fondària) que indica que l’accés és exclusivament per a vianants i bicicletes (s’autoritza sols el pas de vehicles de veïns per accedir al seu garatge i residents).

El carrer Fondària és un camí molt concorregut per l’alumnat del Col·legi Les Marjals, i també per gent que viu a la zona, i és per això que, ja anteriorment, es va dotar d’il·luminació col·locant faroles en el seu recorregut.

Des de la Regidoria de Mobilitat Urbana s’espera que els veïns i veïnes d’Ondara respecten la nova senyalització i eviten circular amb els vehicles per accedir a l’Avinguda de l’Oest, i ho facen per vies alternatives, evitant posar en perill a les persones que van caminant.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.