LA III CURSA SOLIDÀRIA (VIRTUAL) D’ONDARA A BENEFICI DE l’AECC VA ACONSEGUIR RECAPTAR 1.540 EUROS

Van participar 300 persones, i tota la recaptació es destinarà íntegrament a l’AECC per a la investigació de la lluita contra el càncer

Ondara, 27.10.20. La III Cursa Solidària d’Ondara a benefici de l’Associació Espanyola Contra el Càncer es va celebrar de forma virtual a Ondara durant els dies 22, 23, 24 i 25 d’octubre de 2020. Un esdeveniment solidari organitzat per la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Ondara i la Junta Local de l’AECC, amb la col·laboració del Club d’Atletisme d’Ondara, que va aconseguir el seu objectiu: recaptar fons per a la lluita contra el càncer. Es van recaptar un total de 1.540 euros que han sigut lliurats simbòlicament en un gran xec a nom d’AECC.

Aquest matí s’ha realitzat en la Casa de Cultura d’Ondara (amb la participació de la Regidora d’Esports, Mar Chesa; el president del Club d’Atletisme d’Ondara, Miguel Moreno; i la presidenta de la Junta Local d’Ondara de l’AECC, Mª Carmen Bisquert), el lliurament del xec amb la recaptació obtinguda, que es destinarà íntegrament a l’AECC provincial per a investigació contra el càncer, com ha concretat Mª Carmen Bisquert. En total, s’ha aconseguit recaptar 1.540 euros, gràcies a les aportacions de les 300 persones participants. A totes elles, des de l’organització se’ls ha agraït el seu gest solidari.

Mar Chesa ha reconegut l’esforç realitzat per la Junta Local de l’AECC en l’organització de la cursa, així com ha expressat el seu agraïment a totes les persones que han col·laborat. La presidenta de la Junta Local, Mª Carmen Bisquert, ha afirmat que estan satisfets amb la resposta de la ciutadania, ja que malgrat la pandèmia, i de ser virtual, la cursa ha comptat amb més de 300 participants, el que suposa quasi la mitat de participants respecte a les edicions anteriors; i ha aprofitat per a agrair a la Regidoria d’Esports i al Club d’Atletisme d’Ondara l’organització d’aquesta cursa virtual.

Publicado en Actualitat, Esports.