TRES AGENTS CONSOLIDEN LA SEUA PLAÇA EN LA POLICIA LOCAL D’ONDARA

Prenen possessió de la seua plaça fixa els 3 agents que han superat el concurs-oposició

Ondara, 01.10.20. La Policia Local d’Ondara continua el procés d’estabilització de la plantilla d’agents, després de completar aquesta setmana el procés de consolidació de 3 places que estaven en situació d’interinitat. D’aquesta manera, 3 agents que estaven interins passen a ser funcionaris, després de superar el corresponent concurs-oposició. Aquests 3 agents (amb experiència en el cos de Policia Local) es consideraran «en pràctiques» ja que han de complir amb la formació oficial i obligatòria que es realitza en l’Institut Valencià de Seguretat Pública i Emergències (IVASPE).

Aquest matí, els 3 agents que han completat el procés amb èxit han pres possessió de la seua plaça en presència de l’Alcalde d’Ondara i responsable de Seguretat Ciutadana, José Ramiro; la Regidora de Personal, Raquel López, i del Cap de la Policia Local d’Ondara, Antonio Galiano.

L’Alcalde, José Ramiro, ha assenyalat que la intenció del departament de seguretat ciutadana és incrementar la seguretat i la vigilància a Ondara mitjançant la policia de proximitat, i ha avançat que en les pròximes setmanes s’iniciarà un nou procés de selecció per a cobrir 4 noves places, per la qual cosa, en el transcurs d’un any, s’hauran consolidat un total de 7 places; 3 de consolidació (les que hui prenen possessió) i 4 lliures. Aquestes convocatòries es realitzen atenent a la llei 17/2017, de 13 de desembre, de la Generalitat, de coordinació de policies locals de la Comunitat Valenciana.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.