COMUNICAT AJUNTAMENT D’ONDARA SOBRE INCIDÈNCIA COVID-19

Ondara, 10.09.20. A Ondara no hi ha actualment transmissió descontrolada de Covid-19, i tots els casos detectats estan controlats i realitzant-se el pertinent seguiment per part de Salut Pública. Segons les últimes dades oficials oferides per la Conselleria de Sanitat, en el municipi d’Ondara existeixen actualment (en data 10 de setembre de 2020) un total de 26 casos actius (amb PCR positiva en els últims 14 dies). Ondara té una població censada de 7.000 persones.

L’Alcalde d’Ondara, José Ramiro, ha matisat que si bé actualment hi ha més incidència de casos que fa unes setmanes, es tracta d’una situació correctament controlada per Salut Pública, que està portant el control de tots els positius, rastrejant i realitzant les proves corresponents i el seguiment dels contactes, així com controlant les quarantenes. En l’actual situació i a hores d’ara, a Ondara no cal aplicar mesures extraordinàries ni més restrictives.

En tractar-se d’un dels municipis de la Comunitat on la incidència del Covid-19 ha sigut major aquesta setmana, l’Alcalde d’Ondara va participar en una reunió telemàtica amb la Conselleria de Sanitat, junt amb alcaldes i alcaldesses d’altres localitats de la Comunitat Valenciana que també han tingut una major taxa d’incidència Covid-19 en els últims dies. En aquesta reunió es va constatar que Salut Pública està fent seguiment dels casos, i no es van donar als municipis participants ni noves instruccions, ni indicacions per a aplicació de mesures més restrictives.

No obstant això, des de l’Ajuntament d’Ondara es recorda a la ciutadania que no baixe la guàrdia enfront del virus, i que es continuen prenent totes les mesures necessàries (ús de màscares, llavat freqüent de mans, distància social, seguiment de les mesures i protocols d’aplicació en llocs públics, locals comercials, de restauració, etc).

Publicado en Actualitat, Ajuntament.