16 DENÚNCIES PER NO PORTAR LA MÀSCARA O PEL SEU MAL ÚS, EN EL BALANÇ DE LA POLICIA LOCAL D’ONDARA DEL MES D’AGOST

Ondara, 01.09.20. Després de la finalització ahir del mes d’agost d’aquest estiu tan atípic, el cap de la Policia Local d’Ondara, Antonio Galiano, ha informat, en el seu balanç de les actuacions realitzades per la Policia Local d’Ondara, que durant el passat mes d’agost, en el que era de compliment obligatori portar la màscara, s’han interposat un total de 16 propostes de sanció per incomplir aquesta obligació, a persones que no portaven màscara o bé que la portaven però feien un mal ús d’aquesta.

No obstant això, el cap de la Policia Local ha matisat que a Ondara no ha existit molta incidència d’incompliment, i que les mesures han sigut seguides en general prou bé per la ciutadania, seguint les recomanacions de distància social social en les reunions de més de 10 persones, usant les màscares, etc. A més, indica que els bars i locals de restauració estan fent un compliment escrupolós de les noves mesures, amb el tancament a la 1h.

Quant als punts més conflictius, ha recalcat que cal fer especial incidència en els llocs de reunió dels més joves (parcs, pumptrack i zona del parc comercial); i ha avançat que a partir de la setmana que ve, duran a terme una nova campanya de conscienciació, principalment en aquests espais. També es revisarà que els locals complisquen les distàncies entre les taules. Cal recordar l’obligatorietat de portar màscara, així com de mantenir la distància de seguretat, respectar els aforaments màxims permesos i continuar amb les mesures d’higiene (llavat de mans) i distància social.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.