ONDARA COMENÇA A PARTIR D’AQUEST DIJOUS 20 D’AGOST A REALITZAR LES DEVOLUCIONS DELS CURSOS DE CULTURA I ESCOLES ESPORTIVES A TRAVÉS DE LA TARGETA CIUTADANA

Per mitjà del Pla de Reactivació Econòmica Local, la targeta s’utilitzarà per a consumir i comprar en els comerços locals que s’han adherit a aquesta campanya com a forma de potenciar el comerç d’Ondara

Per a acudir a arreplegar la targeta, la persona usuària ha d’esperar prèviament l’arribada d’un missatge SMS al telèfon mòbil

Ondara, 19.08.20. L’Ajuntament d’Ondara començarà demà dijous 20 d’agost a realitzar la devolució de la part corresponent als mesos en què no s’han pogut dur a terme els cursos d’esports i de cultura, a través de la “targeta ciutadana”. La targeta ciutadana, (que és recarregable i es podrà utilitzar en futures relacions amb l’Ajuntament), es repartirà a la Casa de Cultura d’Ondara en horari de 9 a 14:30 hores des del dijous 20 d’agost i durant tota la setmana que ve. Es repartirà a totes les persones usuàries dels cursos d’esports i de cultura, i vindrà carregada per l’import corresponent als mesos en què no s’han pogut realitzar les activitats.

Per a acudir a arreplegar la targeta, la persona usuària ha d’esperar prèviament l’arribada d’un missatge SMS al telèfon mòbil que va indicar en la fitxa d’inscripció. L’arribada del dit SMS és imprescindible per a acudir a arreplegar la targeta, ja que es repartiran per torns (200 targetes cada 3 dies). Cada targeta serà nominal, i vindrà carregada amb la quantia econòmica que corresponga a eixa persona, de la devolució en cada cas. Eixa targeta es podrà utilitzar per a consumir la quantitat econòmica tornada en els comerços locals que s’han adherit a aquesta campanya (inclosa en el Pla de Reactivació Econòmica Local).

Junt amb la targeta, a les persones usuàries se’ls entregarà un pin i un llistat indicant els comerços i negocis on poden consumir o gastar la quantia econòmica que se’ls torna dels cursos de cultura i esports. El llistat és el següent: Esports Colau, Desigual Ondara, Màxima Bikes, Gaspar Fotògraf, Upi Ondara, Ondara Vinotecas, MasdeMilviajes, DigitalArt, Gèminis Boutique, Vídeo J, Calçats Torres, Òptica Pupil·les, Mobles Ortolà, Tallers Orts, Estètica Sylvia Mengual, Ca Paquitina, Eclipse Perruqueria i Estètica, AutoEscola Bahía, Carnisseria Alberto Picó, Ferreteria Llúzar, Passicos la Merceria, Floristeria Blau, Monverd Centre de Jardineria, Amadeo, Administració Loteria Ondara, i Calçats Dora.

Cal recordar que arran de la crisi sanitària provocada per la COVID-19 i atès que les escoles esportives municipals organitzades per la Regidoria d’Esports, i els cursos organitzats per la Regidoria de Cultura van ser suspesos des de la declaració de l’estat d’Alarma, la Junta de Govern va acordar al juny realitzar la devolució de la part corresponent als mesos que no s’ha pogut realitzar les mencionades activitats mitjançant la Targeta Ciutadana. Les despeses totals són de 33.710 euros; a l’àrea d’esport corresponen 22.552 euros i a la de cultura 11.158 euros.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.