126 DENÚNCIES A ONDARA DURANT L’ESTAT D’ALARMA

103 denúncies relacionades amb persones que no van fer cas de l’avís que no podien estar pel carrer i 23 denúncies per desobediència.

Toni Galiano, Cap de la Policia Local d’Ondara, ha explicat avui a Ràdio La Veu d’Ondara la naturalesa de les 126 denúncies que van interposar durant l’Estat d’Alarma. En concret 103 denúncies estan relacionades amb persones que, després d’avisar que no podien estar pel carrer, ho van continuar fent. Galiano ha volgut destacar que «d’eixes 103 persones, només 3 són d’Ondara, i és important dir-ho perquè això significa que la població del nostre poble va complir a la perfecció amb les mesures de confinament». D’altra banda, Toni Galiano ha especificat que les 23 denúncies restants tenen a vore amb la desobediència.

Durant l’última setmana s’ha fet una proposta de denúncia a una persona que es va negar a posar-se la mascareta en un magatzem malgrat que se li va avisar que deuria tindre-la posada per precaució.

En relació a l’actualitat d’Ondara, Toni Galiano ha explicat que, a partir del pròxim 1 de juliol, torna el canvi de vorera dels vehicles.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.