126 PROPOSTES DE SANCIÓ EN EL BALANÇ DE LA POLICIA LOCAL D’ONDARA DURANT L’ESTAT D’ALARMA

Ondara, 22.06.20. Després del fi ahir, 21 de juny, de l’estat d’alarma i l’entrada de tot el territori nacional en la “nova normalitat”, el cap de la Policia Local d’Ondara, Antonio Galiano, ha informat, en el seu balanç de les actuacions realitzades per la Policia Local d’Ondara emmarcades en l’estat d’alarma (del 14 de març al 20 de juny de 2020), que s’han interposat un total de 126 propostes de sanció per incomplir l’estat d’alarma. Durant aquests més de tres mesos d’estat d’alarma, s’han identificat a més de 500 persones i s’ha advertit a 98 vehicles.

No obstant això, el cap de la Policia Local, Antonio Galiano, ha matisat que a Ondara no ha existit molta incidència d’incompliment de les mesures decretades, que han sigut seguides en general prou bé per la ciutadania, si bé adverteix de que és ara, quan la gent ha de ser encara més responsable per a evitar rebrots durant la nova normalitat.

Des de la Policia Local d’Ondara es va a continuar realitzant controls d’aforament en els establiments d’Ondara (comerços, restauració, etc), així com vigilant que la ciutadania continue portant màscara en el cas de les persones majors de 6 anys, sempre que no estiguen a l’aire lliure podent mantenir la distància de seguretat de més de 1.5 metres. Cal recordar l’obligatorietat de portar màscara, així com de mantenir la distància de seguretat, respectar els aforaments màxims permesos i continuar amb les mesures d’higiene (llavat de mans) i distància social.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.