LA RESIDÈNCIA D’ONDARA JA POT REBRE VISITES

Ondara, 03.06.20. La Residència Mare de Déu de la Soledat d’Ondara ja pot rebre visites. En la Fase 2 de la desescalada s’ha inclòs a les Residències, amb l’autorització de visites. La dita autorització ha sigut desenvolupada a la Comunitat Valenciana a través de la resolució d’aquest dilluns 1 de juny, de la Vicepresidència de la GVA – Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives. Les visites a les persones residents havien sigut reivindicades pel propi centre, com recalca Paqui Ferrando, Directora de la Residència Mare de Déu de la Soledat d’Ondara. Cal recordar que la Residència Mare de Déu de la Soledat d’Ondara es va sumar a la campanya impulsada per Lares “NO ENS FACEN INVISIBLES!” , en la que es demanava que les Residències, també la d’Ondara, pogueren entrar en el procés de desescalada, i per tant, que les persones residents pogueren també eixir al carrer i rebre visites.

Doncs bé, aquestes demandes han sigut tingudes en compte, i les Residències han sigut incloses en el procés de desescalada. Des d’ara, en fase 2, es permetran les visites. En el cas de la Residència Mare de Déu de la Soledat d’Ondara, per a poder visitar les persones residents caldrà demanar cita prèvia al telèfon 965767002, en horari de 9 a 14 hores. Es donarà prioritat en les visites als familiars directes dels residents. Les visites es realitzaran a l’aire lliure (en la zona de terrassa exterior, cap al pati de les Escoles), i es podran realitzar per un màxim de 2 persones per resident. Les visites s’hauran de prendre la temperatura en arribar, han de portar màscara, posar-se gel hidroalcohòlic i romandre a dos metres de la persona que es visite (se li pot veure i parlar, però no tocar), perquè no cal oblidar que es tracta d’un col·lectiu especialment vulnerable.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.