LA PRÒXIMA DONACIÓ DE SANG A ONDARA SERÀ EL 22 DE JUNY AL CENTRE SOCIAL TRINI REYES

MEDIDAS CORONAVIRUS DONACION 22-6-20 ONDARA

Ondara, 03.06.20. El dilluns 22 de juny, es realitzarà una donació de sang a Ondara, de 17 a 20:30 hores. Igual que les tres donacions anteriors, realitzades durant l’estat d’alarma, en aquesta ocasió se celebrarà al Centre Social Trini Reyes d’Ondara, segons ha confirmat la Regidora de Sanitat, Mª Carmen Velázquez.

En la donació se seguiran totes les mesures i protocols de seguretat necessaris. En aquest cas no serà precís telefonar abans a un número de telèfon, ja que previsiblement estarem en fase 3 de la desescalada i no hi haurà tantes restriccions. Sí que és aconsellable que les persones que vagen a donar sang, acudisquen amb les mesures preventives com indiquen les autoritats sanitàries en eixe moment. Des de la Regidoria de Sanitat es recalca la importància de donar sang, sobretot en aquests moments, perquè a més d’haver-hi poques reserves, un donatiu salva 3 vides.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.