LA PISCINA MUNICIPAL D’ONDARA REPRÈN L’ACTIVITAT PER FASES DES DEL 4 DE JUNY

viratges piscina (4)

Ondara, 03.06.20. La piscina municipal d’Ondara, gestionada per l’empresa municipal SINMA Ondara, reprèn l’activitat per fases a partir de demà dijous 4 de juny.

En el marc d’alerta sanitària decretada amb motiu de la pandèmia de COVID-19, aquesta reobertura contempla tots els protocols sanitaris de neteja i desinfecció, segons informa SINMA Ondara. Complint estrictament les normes d’ús d’instal·lacions i de distanciament social. Així mateix, només es podrà accedir a les instal·lacions amb cita prèvia, per a poder regular el control i ús d’aquestes.

En la primera fase d’obertura, a partir del 4 de juny, només podran accedir a les instal·lacions els esportistes federats amb entrenador.

A partir del 15 de juny, podran accedir a les instal·lacions, a més dels esportistes federats, els usuaris abonats.

A partir de l’1 de juliol, coincidint amb la temporada estiuenca, podran accedir tots els usuaris, inclòs el bany lliure recreatiu i els cursos d’estiu.

Per a l’ús de les instal·lacions és imprescindible complir amb totes les recomanacions i accedir amb cita prèvia. Es facilita un núm. de telèfon per a qualsevol dubte o informació que es necessite, així com per a les cites prèvies, i que començarà a estar operatiu a partir del dilluns 8 de Juny.

TELÈFON INFORMACIÓ I CITES PRÈVIES: 96 647 70 29

Publicado en Actualitat, Ajuntament.