HUI CONTINUA EL REPARTIMENT DE PACKS HIGIÈNICS PER A TOTES LES LLARS D’ONDARA

CARTELL REPARTIR PACKS 1 junyj

Ondara, 01.06.20. Hui dilluns 1 de juny continuarà el repartiment, casa per casa, d’un pack higiènic, compost per màscares higièniques reutilitzables per a tota la família; guants, gel hidroalcohòlic, i un premi per als xiquets i xiquetes. Cada paquet de productes estarà personalitzat en funció de les persones que visquen en eixa llar i les seues respectives edats.

El repartiment es realitzarà casa per casa, per part de personal de l’Ajuntament, i per a això es comunicarà amb antelació els dies i hores de repartiment en cada zona.

DILLUNS 1 DE JUNY – HORARI A REPARTIR A PARTIR DE LES 17 HORES: (Atenció: a les cases que no estiguen, es deixarà un paper indicant que poden anar a arreplegar el pack al Prado de dilluns a divendres de 10:00 a 13:00 i de 17:30 a 19:30 hores**)

CARRERS:

 • Carrer Bonaire

 • Carrer Botànic Cavanilles

 • Carrer Calderón de la Barca

 • Camí de la Llosa

 • Carrer Camí dels Tossals

 • Carrer Carlos Arniches

 • Carrer Consell

 • Carrer Constitució

 • Plaça del Convent

 • Plaça de la Pilota

 • Carrer Dénia

Publicado en Actualitat, Ajuntament.