AGUAS DE VALENCIA INFORMA QUE LA FACTURACIÓ DE LA SEGONA LECTURA DE l’ANY ES REALITZARÀ A PARTIR DEL 26 DE MAIG

Ondara, 19.05.20. L’Ajuntament d’Ondara ha informat que des de l’empresa concessionària del servei d’aigua a Ondara, Aguas de Valencia, s’ha comunicat que la facturació de la segona lectura de 2020, prevista per al passat mes d’abril, i que es va retardar a causa de l’estat d’alarma, es facturarà finalment als usuaris a partir del pròxim 26 de maig. Vist que l’evolució de l’estat d’alarma es realitzarà de forma progressiva, s’ha optat per aquesta mesura, per a evitar que la facturació de la segona lectura d’enguany s’acumule i s’ajunte amb la de la tercera lectura, el càrrec de la qual es realitzarà en el mes de juliol.

No obstant això, es recorda que el subministrament d’aigua està garantit, i que queden suspesos els talls del servei d’aigua mentre dure l’estat d’alarma. A més, es donaran facilitats de pagament als usuaris, podent retardar-se el pagament de la factura fins als 90 dies sense recàrrec, en cas de dificultats econòmiques.

Per la seua banda, des de l’Ajuntament d’Ondara es recorda a la ciutadania que s’han posat a disposició de les persones i col·lectius més vulnerables una sèrie de mesures i ajudes davant de la crisi econòmica derivada del COVID-19, incloent-hi ajudes socials que poden ser sol·licitades en cas necessari al departament de Serveis Socials. El telèfon de l’Ajuntament d’Ondara és el 965766000, i el d’atenció de la Massma (Serveis Socials) és el 965587667.

Des d’Aguas de Valencia se recorda que des del 18 de maig ha tornat a obrir les seues portes l’oficina presencial a Ondara en el seu horari habitual, si bé es recomana continuar contactant amb la seua àrea d’atenció al client per telèfon en el 963860600 i d’avaries i emergències 963860638. També en l’oficina virtual www.aguasdevalencia.es on poden realitzar totes les seues consultes.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.