EL II FESTIVAL DE MÚSICA DE CINE SONAFILM D’ONDARA ES POSPOSA FINS A 2021

Tornarem 2021_val (2)

Ondara, 19.05.20. La segona edició del Festival de Música de Cine d’Ondara, Sonafilm II, que estava previst per al dissabte 22 d’agost a la Plaça de Bous d’Ondara, finalment no se celebrarà enguany.

Aquesta cita musical, que tant èxit va aconseguir en la seua primera edició de 2019, tornarà finalment en 2021, vista la impossibilitat de la seua celebració aquest estiu, davant de la crisi sanitària derivada del coronavirus, així com per les possibles restriccions relatives a la coordinació d’actes multitudinaris en els pròxims mesos, segons s’ha informat des de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Ondara, impulsora d’aquest festival.

Des de l’organització es considera que la seguretat i la salut de les persones és una prioritat absoluta, i s’ha indicat que la partida econòmica destinada al Sonafilm d’enguany queda a disposició de les necessitats que puguen derivar-se de la crisi actual a Ondara per a serveis socials i reactivació econòmica.

A més, s’ha anunciat la intenció que aquest esdeveniment musical es torne a celebrar en l’estiu de 2021 a la Plaça de Bous d’Ondara.

Publicado en Actualitat, Cultura.