Nota de premsa Grup Nodrissa : XXIV Concurs fotogràfic de lactància materna Marina Alta

basesiprotecciodades2020. Nova categoria premi

Concurs 2020 segona ampliació Nova categoria de premi 2020 xarxes

** Nota de premsa Grup Nodrissa**

Nou premi temàtic: Lactància materna en confinament

Donada la situació extraordinària de confinament que estem patint a causa de la pandèmia de Covid-19, l’organització del Concurs ha decidit afegir una nova categoria de premi, assignant la dotació del Tercer premi, patrocinat per l’Ajuntament de Dénia, a la millor fotografia de lactància materna feta en confinament.

El Concurs fotogràfic de lactància materna ha sigut durant aquests 24 anys un reflex de la societat que ens rodeja i a la que pertanyem. També en aquests moments tan especials per a tots, volem ser una ferramenta documental i social de la criança i la lactància.

Les dones que han parit en aquests mesos d’Estat d’alarma, que estan criant i alletant en solitari, lluny del seu entorn familiar, a vegades inclús separades de la seua parella, es mereixen que tractem aquest tema d’una forma especial.

A aquesta categoria de premi optaran totes aquelles fotografies que mostren algun moment de la lactància materna en confinament, reflectint els problemes o situacions diverses que es puguen donar alhora que l’alletament (teletreball, criança d’altres fills o filles, jocs i entreteniments, exercici i esport, tasques de la casa, …).

Grup Nodrissa

** Nota de premsa Grup Nodrissa**

XXIV Concurs fotogràfic de lactància materna Marina Alta

Donat l’Estat d’Alarma decretat pel Govern a càusa de la pandèmia de Covid-19, y amb la impossibilitat de desplaçar-se per a imprimir i enviar les fotografies, l’organització del Concurs ha decidit ampliar per segona vegada la inscripció online i la recepció de fotografies fins el 15 de Juny de 2020. Pensem que aquest serà temps suficient per poder normalitzar la nostra vida, però ens anirem adaptant a les necessitats del moment.

Queda també anul·lada la data per al lliurament de premis, encara que aquests s’adjudicaran només el Jurat puga reunir-se.

Aconsellem la inscripció online el més aviat possible per poder rebre informació personalitzada a través del vostre correu electrònic, de qualsevol canvi que necessitem fer. Gràcies a totes les persones ja inscrites i a les que ens estan mostrant el seu interès en fer-nos arribar les seues fotografies.

Seguint les recomanacions de les nostres autoritats sanitàries, queda’t a casa, hi haurà temps d’enviar les fotos, de segur.

Moltes gràcies

** Nota de premsa Grup Nodrissa**

Publicado en Actualitat, Associacions.