L’AJUNTAMENT D’ONDARA PARTICIPA EN EL FÓRUM D’UNICEF SOBRE INFÀNCIA I POLÍTIQUES SOCIALS POST-COVID19

FOTOGRAFIA SEMINARIS DEBAT

Ondara, 15.05.20. L’Ajuntament d’Ondara, per mitjà de la seua Regidoria de Joventut – Centre d’Informació Juvenil d’Ondara, està participant en el fòrum de debat organitzat per Unicef sobre Infància i polítiques social post-Covid-19.

Aquesta iniciativa consisteix en un fòrum de debat virtual on hi participen diferents tècnics d’UNICEF i altres tècnics d’Ajuntaments d’Espanya per tal de repensar i millorar les respostes que des de les administracions locals han de donar a la infància i adolescència en el marc de les polítiques socials post-pandèmia en quatre línies de treball: desenvolupament infantil i adolescent, pobresa infantil i adolescent, protecció a la infància i l’adolescència, i la participació infantil i adolescent post confinament. Per a això, es compten amb governs locals que des de la seua experiència compartiran algunes de les mesures que estan duent a terme. Seran espais de diàleg, on es promourà la participació activa del públic assistents.

El cicle en qüestió aborda les accions dels governs locals davant de l’emergència del nou coronavirus, i des de l’àrea de Joventut d’Ondara s’està prenent part en aquests seminaris online per a contribuir a la millora de les intervencions dirigides a la infància que els governs locals estan realitzant en el marc de la resposta de política social davant de la pandèmia. El cicle s’està desenvolupant del 12 de maig al 2 de juny.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.