DONACIÓ DE SANG EN TEMPS DE CORONAVIRUS: COM DONAR SANG EL PROPER DIMARTS 19 DE MAIG A ONDARA

MEDIDAS CORONAVIRUS DONACION 19-5-20 ONDARA

La donació de sang es realitzarà el dimarts 19 de maig de 17 a 20:30 hores, al Centre Social Trini Reyes d’Ondara. Si vols donar, ja que la sang és molt necessària, telefona al 650372214. Per a guardar els protocols establits, et cridaran i podràs acudir al Centre Social en el moment adequat

Ondara, 15.05.20. El pròxim dimarts 19 de maig, es realitzarà una donació de sang a Ondara, de 17 a 20:30 hores. Igual que les dues donacions anteriors, realitzades també durant l’estat d’alarma, en aquesta ocasió se celebrarà al Centre Social Trini Reyes d’Ondara, segons ha confirmat la Regidora de Sanitat, Mª Carmen Velázquez.

Les persones que vagen a acudir a donar sang han de cridar primer al telèfon 650372214 perquè els avisen sobre quan han d’acudir al Centre Social. En la donació se seguiran totes les mesures i protocols de seguretat necessaris.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.