AGUAS DE VALENCIA INFORMA: EL DILLUNS 18 DE MAIG REOBRI EN EL SEU HORARI HABITUAL L’OFICINA D’ATENCIÓ PRESENCIAL A ONDARA

aguas valencia

Aguas de Valencia, S.A., en qualitat de concessionària del servei d’aigua potable i clavegueram del municipi d’Ondara, ha informat avui dijous 14 de maig que, atenent al pla de desescalada dictat pel Govern, el dilluns 18 de maig reobrin en els seus horaris habituals les oficines d’atenció presencial als clients d’Ondara, amb totes les mesures limitació d’aforament, distàncies de separació i higiene necessàries per a garantir la seguretat dels treballadors i clients.

Així mateix, informa que Aguas de Valencia continua mantenint i reforçat els canals d’atenció no presencial disponibles (telèfons comercials i d’avaries, pàgina web i oficina virtual), així com la possibilitat de sol·licitar cita prèvia per a poder ser atesos. Per a això podran fer-ho en:

Publicado en Actualitat, Ajuntament.