LA POLICIA LOCAL D’ONDARA INTERPOSA 6 DENÚNCIES EN LA TERCERA SETMANA DE L’ESTAT D’ALARMA

Ondara, 06.04.20. Amb motiu de l’Estat d’Alarma, des de la Policia Local d’Ondara es realitza una intensa labor per a fer complir les mesures de confinament decretades pel Govern. Respecte d’això, el cap de la Policia Local d’Ondara, Antonio Galiano, ha informat que en la tercera setmana de confinament per l’Estat d’Alarma, del 30 de març al 5 d’abril, s’han interposat 6 denúncies. S’han intensificat els controls, i s’ha identificat a gran quantitat de persones i vehicles, però tan sols en 6 casos no estava justificat el seu desplaçament. Tenint en compte les instruccions del Ministeri, ara s’ha intensificat la vigilància també en horari nocturn, per a controlar els desplaçaments a segones residències durant aquesta Setmana Santa.

Respecte a les denúncies realitzades, el cap de la Policia Local d’Ondara ha recordat que la gent ja compta amb informació suficient i sap que estem davant d’una alerta sanitària, i que la persona que és denunciada, sol haver estat prèviament avisada, però encara així van dues o tres persones en cotxe, o van deambulant pel carrer sense motiu justificat. Quan no es justifica, es multa. En tot cas, considera que haver interposat 6 denúncies a Ondara en l’última setmana, amb una població de 6.000 persones, demostra que la ciutadania d’Ondara ho està fent molt bé i està seguint les mesures de l’estat d’alarma.

Cal recordar que les persones que isquen de casa, hauran de portar justificant d’empresa en el cas de treballar en els serveis essencials; les persones que isquen per a atendre a majors o dependents, que porten còpia del DNI de la persona a qui atendran, i respecte als que van a comprar, han de portar a mà el tiquet de la compra realitzada.

Des de la Policia Local d’Ondara es recorda que el telèfon d’atenció a la ciutadania és el 965766666 o 686999897; també el 112 i el 092. El telèfon del major d’Ondara és el 677996948.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.