L’AJUNTAMENT D’ONDARA INFORMA SOBRE COM TRAMITAR EL CERTIFICAT DE CONVIVÈNCIA PER A LA MORATÒRIA D’HIPOTEQUES

Ondara, 01.04.20. Des de l’oficina del Jutjat de Pau i àrea d’empadronament de l’Ajuntament d’Ondara, s’informa sobre com tramitar els certificats de convivència en la seu electrònica, quan es tracte d’un certificat per a demanar la moratòria del pagament de la hipoteca (una de les mesures que ha aplicat el Govern central per la crisi econòmica pel Covid-19).

Aquelles persones que sol·liciten el certificat de convivència per aquest motiu, hauran de deixar constància d’això en la tramitació electrònica. En la seu electrònica, quan es realitze la sol·licitud del certificat de convivència, en l’apartat “Exposa”, s’haurà d’especificar que el certificat és per a demanar la moratòria de la hipoteca.

Les persones interessades a realitzar aquest tràmit poden contactar en cas de dubtes amb el responsable de l’àrea d’empadronament, per telèfon en el 677997044 o per correu electrònic en juanginestar@ondara.org .

Enllaç a la seu electrònica de l’Ajuntament d’Ondara, on es pot trobar tot el catàleg de serveis:

https://ondara.sedelectronica.es/

Publicado en Actualitat, Ajuntament.