LA RESIDÈNCIA D’ONDARA PASSA LA INSPECCIÓ DE SANITAT, EN SEGUIR TOTS ELS PROTOCOLS I EL PLA DE CONTINGÈNCIA

ume en ondara (1) ume en ondara (3)

La UME desinfecta l’exterior de la Residència d’Ondara

Ondara, 01.04.20. La Residència Mare de Déu de la Soledat d’Ondara va rebre ahir la visita de l’inspector de la Conselleria de Sanitat. En la inspecció realitzada, es va poder constatar que la Residència d’Ondara està seguint tots els protocols i el pla de contingència elaborat per a evitar el contagi per Covid-19, en un col·lectiu especialment vulnerable com són les persones majors. Cal indicar que, per ara, en la Residència d’Ondara no hi ha cap persona infectada per coronavirus, ni entre les persones residents, ni entre el personal laboral.

La Directora de la Residència, Paqui Ferrando, ha manifestat que, després de repassar tots els protocols i la documentació requerida, des de la inspecció de Sanitat els han confirmat que la Residència d’Ondara ho està portant molt bé. Açò representa una bona notícia, perquè significa que l’equip de treball al complet de la Residència d’Ondara està realitzant un gran esforç per a dur a terme aquests requeriments, i principalment, cuidar com sempre, però amb més atenció si cap, dels nostres majors.

A més, ahir dimarts 31 de març, la Unitat Militar d’Emergència, que ha desplegat els seus efectius per la comarca per a actuar en punts sensibles, va procedir a realitzar tasques de neteja i desinfecció dels exteriors i zones al voltant de la Residència d’Ondara (plaça, terrassa coberta, entrada posterior per a proveïdors, etc). No van realitzar la desinfecció en l’interior, segons ha confirmat la directora del centre, per a evitar l’entrada de persones de fora a l’interior de la Residència, on està molt controlat l’accés i restringides les visites, seguint el protocol per a evitar contagis; a més, en l’interior s’ha reforçat la neteja amb el suport de l’Ajuntament d’Ondara.

ume en ondara (4) ume en ondara (5)

Publicado en Actualitat, Ajuntament.