NOTA DE PREMSA DEL PP D’ONDARA: EL PP D’ONDARA DEMANA BAIXAR EL SOU A TOTA LA CORPORACIÓ

* NOTA DE PREMSA DEL PP D’ONDARA *

 

EL PP D’ONDARA DEMANA BAIXAR EL SOU A TOTA LA CORPORACIÓ.

El portaveu del partit popular d’Ondara, Álex Hernández, ha presentat un escrit al registre d’entrada de l’ajuntament d’Ondara perquè es reduïsca el 50% del sou tota la corporació municipal i el 100% de les indemnitzacions per assistències durant el període d’alerta. La intenció és que el que s’estalvie l’ajuntament s’invertisca en la compra de material de primera necessitat per al centre de salut d’Ondara, la residència d’ancians, la policia, protecció civil i els serveis de neteja i desinfecció de l’ajuntament.
Hernández ha declarat que «és moment que tots els polítics donem exemple a la població i acostem el muscle en una situació tan excepcional com la que estem vivint’’.

 

EL PP DE ONDARA PIDE BAJAR EL SUELDO A TODA LA CORPORACIÓN.

El portavoz del partido popular de Ondara, Álex Hernández, ha presentado un escrito al registro de entrada del ayuntamiento de Ondara para que se reduzca el 50% del sueldo toda la corporación municipal y el 100% de las indemnizaciones por asistencias durante el periodo de alerta. La intención es que lo que se ahorre el ayuntamiento se invierta en la compra de material de primera necesidad para el centro de salud de Ondara, la residencia de ancianos, la policía, protección civil y los servicios de limpieza y desinfección del ayuntamiento.
Hernández ha declarado que «es momento de que todos los políticos demos ejemplo a la población y arrimemos el hombro en una situación tan excepcional como la que estamos viviendo’’.

 

 

Publicado en Actualitat, Política.