LA REGIDORIA DE CULTURA D’ONDARA INFORMA DEL CANAL «QUEDA’T A CASA» DE CONTINGUTS CULTURALS

ℹ️👉 LA REGIDORIA DE CULTURA D’ONDARA INFORMA DEL CANAL «QUEDA’T A CASA» DE CONTINGUTS CULTURALS 
 
📺 L’Institut Valencià de Cultura obri el canal ‘Queda’t a casa’ que ofereix continguts culturals relacionats amb l’IVC. Una finestra, oberta, gratuïta i accessible a tota la ciutadania, per al període d’estat d’alarma provocat per la crisi sanitària de la Covid-19.
 
🎼🎞️🎭🖼️Setmanalment tindreu en aquesta web una proposta diferent de programació cultural, tot desitjant —i molt!— tenir-vos prompte en qualsevol dels nostres espais i activitats, al llarg i ample de la Comunitat Valenciana.
 
📲 Accés al canal #QuedatACasa: https://bit.ly/2UjyuAN
(**Ondara és un poble adherit al Circuit Cultural Valencià**)
Publicado en Actualitat, Cultura.